top of page

Wat wij erg belangrijk vinden in onze opleiding is 

Opleidingen

Leer duiken met ons

Voor de beginner en ervaren duiker

Opleiding doen?

Bij OSV Albatros ben je aan het juiste adres om een opleiding te doen. Wij zijn aangesloten bij de NOB. Maar dit wil niet zeggen dat nieuwe leden met een opleiding van een andere organisatie niet welkom zijn.

 

Neem contact met ons op als je informatie wilt hebben over een duikopleiding of over de mogelijkheid om ingeschaald te worden naar een NOB Brevet. 

IMG_9334.heic
background-bubbles.png

Ik heb nog een vraag over..

Wat kan je met een duikbrevet van OSV Albatros

OSV Albatros is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) en dat maakt dat al de

brevetten die je bij ons haalt wereldwijd worden erkend. Zo kun je dus ook op vakantie met het brevet dat je bij OSV Albatros hebt gehaald overal duiken.

Welke opleidingen er zijn bij OSV Albatros

Heb je nog nooit gedoken? Dan start je met de 1*-duikopleiding, waarna je met een buddy tot maximaal 20 meter diep mag duiken. Na deze duikcursus kun je verder gaan voor je 2*-duikbrevet of je kiest ervoor om een specialisatie te doen zoals onderwaterbiologie/ -archeologie of fotografie bijvoorbeeld. Kijk voor al onze NOB, IANTD of DAN opleidingen op de pagina die hiervoor ingericht is.

Vanaf welke leeftijd mag ik duiken bij OSV Albatros?

Vanaf 8 jaar kun je bij ons al starten met duiken Verder hebben we geen maximale leeftijd voor het volgen van opleidingen of deelnemen aan onderwateractiviteiten georganiseerd door de vereniging.

Wanneer duiken wij?

Alle zwembad trainingen worden gegeven op de woensdagavond in zwembad Helsdingen in Vianen. In het buitenseizoen geven we onze trainingen in Hagestein of Vinkeveen.

Ik heb interesse in een proefduik

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende introductieduik op een woensdagavond in het zwembad, meld je hiervoor wel even aan.

bottom of page