top of page

Over ons

Duik je met ons mee?
doolde4.png
doodle5.png

Onze vereniging

Een leven lang duiken

Wij zijn Onderwatersportvereniging Albatros uit Vianen. Dit jaar vieren we ons 45-jarige jubileum. En daar zijn we trots op. In 1976 vormden een groep duikvrienden een club op. Sinds 1978 mocht deze club zich een vereniging noemen. Enkele leden van toen zijn er nog steeds bij.

 

De woensdagavond is sinds het begin al de trainingsavond van de vereniging. Op deze avond worden er in de winter banen gezwommen, duikvaardigheden geoefend, opleidingen gegeven en geborreld in de kantine van zwembad Helsdingen.


In de zomermaanden zijn we op de woensdag te vinden op Camping Everstein bij de Put van Hagestein aan de Lekdijk in Hagestein. Daar worden opleidingsduiken, funduiken gemaakt en brevetten behaald. Na afloop drinken we gezellig een drankje.

 

In de weekenden zijn we regelmatig op verschillende locaties te vinden. Soms in Vinkeveen, Soms in Zeeland of andere locaties waar gedoken kan worden.

 

Tegenwoordig proberen we ook jeugdige leden op te leiden voor hun Scubadoebrevet. Als die in de pocket is kan de jeugd door voor een reguliere opleiding voor 1* duiker, 2* duiker en misschien later wel 3* duiker.

 

Als je echt enthousiast bent dan kan er gekozen worden voor een traject voor duikbegeleider en zelfs kan het instructeurs brevet behaald worden. We Bieden opleidingen aan van de NOB, IANTD en DAN.

20230118_203816.jpg
background-bubbles.png

Bestuur

paul.png

Paul Remkes

Instructeur trainer Voorzitter

wim.png

Wim van der Krans

Instructeur trainer

Penningmeester

martijn.png

Martijn van der Krans

NOB instructeur

Bestuurslid

ben.png

Ben Schuddeboom

Duikbegeleider (in opleiding)

Bestuurslid

Overige organisatie & instructeurs

OSV Albatros is een kleine maar actieve duikvereniging. Om alles in goede banen te leiden bestaat de organisatie van de Albatros uit een bestuur, instructeurs en een aantal duikbegeleiders.

Instructeurs

▪ Martijn van der Krans (NOB en DAN instructeur)

▪ René van Buuren (NOB en DAN instructeur)

▪ Edwin Bruls (NOB Instructeur)

▪ Paul Remkes (NOB Instructeur-Trainer, DAN Instructeur-trainer, IANTD instructeur)

Begeleiders

▪ Herman Smit (NOB duikbegeleider in opleiding)

▪ Ben (NOB duikbegeleider in opleiding)

▪ Carla (NOB duikbegeleider in opleiding)

Jeugd Comissie

▪ Paul Remkes (Instructeur)

▪ Herman Smit (begeleider)

▪ Carla (begeleider)

Affiliaties

OSV Albatros is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond en daarnaast een samenwerkingsverband met de IANTD en de DAN.

bottom of page