top of page

Terugblik op het jubileum diner.

Op 13 januari 2023 was het precies 45 jaar geleden dat OSV Albatros is opgericht.

20 januari van dit jaar was een mooi moment om dit te vieren met leden ( van jong tot iets ouder) en hun introducé in restaurant Heinde in Leerdam.


Ook ereleden waren aanwezig: Afra en Gerard Langendijk, Roos en Anton Kattouw en Pieter van Marel.  Leden van het eerste uur. Fijn dat ook de trouwe leden van de partij waren: ze zijn al jaren lid en hebben zich jaren ingezet voor onze club. Tegenwoordig zien we ze op de woensdagavond in het zwembad als ze komen zwemmen of gewoon een drankje doen.


Al onze jongste leden met vader of moeder waren erbij. En natuurlijk het vaste team van instructeurs, bestuursleden en Albatrossers die onze vereniging maken tot wat zij is.


Nadat iedereen was aangeschoven hield Paul een woordje met een warm welkom aan iedereen.


Daarna kon iedereen de hele avond gerechten en drankjes bestellen. De keuze was enorm. Vanzelf  was volop gelegenheid om elkaar te spreken.


Tussen het happen door boden Elena en Carla (namens Annemarie die er helaas niet bij kon zijn) een bierpakket aan alle instructeurs aan. Dit als dank voor alle energie die ze stoppen in het opleiden van onze duikers. Elena en Carla werden later op de avond hartelijk bedankt door Paul voor het organiseren van het diner.


De gastheren van het restaurant bleken enthousiast voor de duiksport en gaven aan dat ze graag een proefduik willen maken. We wachten hun inschrijving af.


We kijken terug op een geweldige avond.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page